Home Cégismertető IntellAgent Referenciák Kapcsolat Munkaajánlatok

Cím: 1119 Budapest
  Petzvál József u. 44.
Telefon: +36 (20) 435 3652
Email: contact@profitrade.huCégismertető

A ProfiTrade Kft. 1990-ben alakult teljesen magántulajdonban lévő vállalkozásként. A tevékenységét 1996 óta ProfiTrade 90 Kft. néven folytató szervezet alakulása óta a régió technológiailag leginnovatívabb számítástechnikai vállalkozásai közé tartozik. Szolgáltatásait tudatosan alakította úgy, hogy képes legyen akár komplett vállalatirányítási rendszerek megvalósítására, a tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig és a tanácsadásig.
A cég tevékenységében mindig kiemelt szerepet kapott a legmagasabb minőségi színvonal biztosítása. Ennek eredményeképp a cég 1993-ban Novell Network Partner, majd 1997-ben Magyarországon elsőként Novell Service Partner minősítést kapott. A hálózati szolgáltatások mellett nagy tapasztalatokkal rendelkezik a szoftverfejlesztés területén, illetve az adatbázis tervezésben, karbantartásban is.

1998. október 14-e óta a cég teljes tevékenységére kiterjedő ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a 2002. évben hibapont nélkül került újraauditálásra. A cég állományának magját magasan képzett adatátviteli hálózatspecialisták mellett adatbáziskezelésben, rendszertervezésben, mobil eszköz programozásban jártas professzionális programozók alkotják.

A hálózati szolgáltatások és az integrált rendszerfejlesztés konvergenciájaként a cég 1997 óta foglalkozik Internet alapú alkalmazások, üzleti megoldások fejlesztésével és szolgáltatásával. Az azóta eltelt években az elektronikus és mobil kereskedelem, a tranzakciós rendszerek, chipkártyás rendszerek, az Internetes biztonságtechnika és az integrált elektronikus üzletviteli megoldások területén felmerülő kérdésekre keresett és szolgáltatott megnyugtató válaszokat. A szakma elismerésként a ProfiTrade 90 Kft-t Compfair vásárdíjjal jutalmazta 1998-ban és 1999-ben is.

A ProfiTrade 90 Kft. a régióban elsőként vállalkozott számos új technológia alkalmazására. A ProfiTrade 90 Kft. egyike volt az első európai SET (Secure Electronic Transaction) fejlesztőknek és jelenleg is egyedüli a Közép-Európai régióban. A cég Java Merchant with SET terméke 1999 októberében kapta meg a hivatalos SET minősítést. A ProfiTrade 90 Kft. világ azon cégei közé tartozik akik elsők között tudták teljesíteni a kompatibilitási és együttműködési teszteket. Ennek elismerésképpen a 2000. év szeptemberében a ProfiTrade 90 Kft. hivatalos SET teszt-partneri státuszt kapott.

Mobil eszközök területén a cég 1997-re visszanyúló tradíciókkal rendelkezik. Az ország első SIM fejlesztőjeként kezdtünk mobil technológiákkal foglalkozni és azóta több komplett, integrált mobil rendszert szállítottunk megrendelőinknek. A PDA technológia mintegy 8 éve kapott hangsúlyos szerepet a cég életében és a PDA orientált fejlesztések területén szignifikáns tudásbázist halmoztunk fel, amely az IntellAgent rendszer 2002. évi megjelentetésében csúcsosodott ki. Az IntellAgent rendszert azóta számos meghatározó vállalat (Magyar Posta, MÁV, Fővárosi Vízművek, FŐTÁV, DRV, Ferrero, Naturland, stb.) mobil folyamatirányítási feladatinak megoldására.

Fejlesztéseink eredményeit nem kizárólag kész termékként, hanem szolgáltatásként is kínáljuk. Így lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnerünk a lehető legkevesebb ráfordítással a legnagyobb színvonalat érhesse el az Internet és a mobil technológiák lehetőségeit üzleti eszközként használva. Szoftvereink fejlesztése során különös gondot fordítunk a személyre szabhatóság és a már meglévő rendszerbe integrálhatóság biztosítására.